BROK - Vol by Darf

BROK - Vol by Darf

Daar wij eigenlijk alleen vers vlees verkopen voor hond en kat, was er af en toe toch de vraag of wij ook in een brok konden voorzien. Bijvoorbeeld om een lange periode in het buitenland te kunnen overbruggen of tijdens een vakantie waar geen vriezer aanwezig is. Na een lange zoektocht zijn wij ondertussen bij deze brok uitgekomen met de merknaam VOL bites. VOL bites hondenvoer is een biologisch geschikt droogvoer, geproduceerd door DARF in Barneveld voor honden van alle rassen en groottes, met veel gedroogd vers vlees.

100% natuurlijk voer voor honden en kattenVol is de énige Nederlandse geperste biologische brok. De brokken worden ook wel Darf Bites genoemd.

Unieke brok 
Behalve dat het de enige biologische geperste brok uit Nederland is, is het ook bijzonder dat er zo weinig graan inzit. Er zit namelijk maar 5% gierst in. Het overgrote deel van de koolhydraten komt uit appel en wortel.

Ook bijzonder is dat de ingrediënten van de brok zelf worden gedroogd. Er zit dus geen vleesmeel uit een fabriek in, wat in de meeste brokken wel zit. In vleesmeel uit een fabriek zitten altijd chemische toevoegingen om het vleesmeel goed te kunnen bewaren en het is sterk en lang verhit waardoor het eiwit vermindert in kwaliteit. Het vlees zelf drogen is dus zeker een pluspunt.

32
Top

eCommerce by CubeCart