Riverwood

Riverwood

Blikvoeding / Natvoer voor honden

Riverwood natvoer voor honden zit vol vlees en is 100% natuurlijk. Iedere soort natvoeding bevat 1 unieke eiwitbron waardoor het hypoallergeen is. Dit maakt het dus zeer geschikt voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. Daarbij heeft het een vleespercentage van wel 70%. Dit draagt bij aan een goede verteerbaarheid. Bovendien komt het gebruikte vlees van ‘vrije uitloop’ dieren. Deze dieren hebben een goed leven gehad en vrij rond kunnen lopen. Hierdoor zijn de spieren beter ontwikkeld wat zorgt voor een goede kwaliteit van het vlees en een overheerlijke smaak. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 8 varianten natvoer met de smaken wild zwijn, kalf, lam, kalkoen, geit, kangoeroe, paard en hert.

Heeft jouw hond een slechte eetlust?

Heeft jouw hond een slechte eetlust, dan kan goed natvoer de oplossing bieden natvoeding wordt namelijk door honden vaak als zeer smakelijk ervaren. Dit komt doordat natvoer een sterkere geur heeft dan brokken, waardoor honden met een slechte eetlust natte voeding vaak lekkerder vinden dan brokken. Daarnaast is natvoeding voor honden prima te combineren met brokken. Bovendien kan blikvoeding jouw hond een verscheidenheid aan nieuwe smaken en voedzame ingrediënten bieden.

Natvoer voor een goede hydratie.

Riverwood natvoer draagt bij aan de hydratatie van jouw hond. Het vochtgehalte van ligt tussen de 60 en 84%. Natvoer kan daarom helpen om jouw hond gehydrateerd te houden, omdat het vochtgehalte veel hoger ligt dan dat van droogvoeding. Het verhogen van de wateropname van jouw hond helpt om belangrijke organen, zoals de nieren en de urinewegen minder te belasten.

Daarnaast zijn dieren met urinewegproblemen gebaat bij extra vochtopname. Bij deze dieren is het extra belangrijk dat ze voldoende vocht opnemen, omdat dit kans op blaasgruis, blaasstenen en blaasontsteking kan verkleinen.

93
Top

eCommerce by CubeCart