DUCK NATURE BOX - Pure Life (8 KG)

DUCK NATURE BOX - Pure Life (8 KG)
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€33,95


Product Informatie
Specificatie
DUCK NATURE BOX - Pure Life
PURE LIFE - COMPLETE – GLUTEN FREE
 
Geschikt voor alle honden van alle leeftijden, ter versterking van het immuunsysteem. Lijnzaadolie is nuttig bij de behandeling en preventie van honden met allergieën, ontstekingsziekte, hartziekten en kanker. Kan als eliminatiedieet gebruikt worden.
 
In de  DUCK NATURE BOX is vakmanschap met 50 jaar ervaring terug te vinden!
Elke dag vers vlees geven aan je honden is met DUCK NATURE BOX betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Vergeet niet: omwille van de talrijke voordelen van rauw voer, is elke vers vlees dag voor de gezondheid van je hond een gewonnen dag!
Op de kwaliteit van onze ingrediënten willen we niet besparen... maar ons productieproces kunnen we wel vereenvoudigen. Bij DUCK NATURE BOX wordt het vlees in een lange sliert geperst, net zoals gehakt dat je zelf bij de slager koopt, en in porties van +- 250 gram afgevormd. Deze eenvoudige productiemethode geeft ons de mogelijkheid om op een productiedag een hoger rendement te halen, wat zich vertaalt in een lagere prijs ten opzichte van onze 10 x 100 gram schijfjes. Ook de vertrouwde 10 x 100 gram schijfjes blijven in ons gamma! Aan u de keuze...
 
NATURE BOX Pure Life is een complete diepgevroren maaltijd. Enkel ontdooien en klaar, niets toevoegen.
Een NATURE BOX doos bevat 8 KG (porties van +- 250 gram in bulk, 1 smaak per verpakking). Wordt verkocht per volle doos.

 

SAMENSTELLING

Rund 84% (spiervlees, luchtpijp, lever, hart, long, nier, milt), courgettes, wortelen, lijnzaadolie, zonnebloemolie, vitaminen, mineralen.
Product Code DUCXDI4912
Gewicht 8.000Kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
Dit veld dient ingevuld te worden.
Top