DUCK NATURE BOX - Active Breed (8 KG)

DUCK NATURE BOX - Active Breed (8 KG)
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€31,95


Product Informatie
Specificatie
DUCK NATURE BOX - Active Breed
ACTIVE BREED - COMPLETE – GLUTEN FREE
Geschikt voor alle honden van alle leeftijden, werkende honden, pups en zogende teven. Zeewier heeft een positief effect op de pigmentatie van vacht en huid, zeker bij honden met een donkere vacht bevordert zeewier een diepere kleur en een stralende glans.
 
In de DUCK NATURE BOX is vakmanschap met 50 jaar ervaring terug te vinden!
Elke dag vers vlees geven aan je honden is met DUCK NATURE BOX betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Vergeet niet: omwille van de talrijke voordelen van rauw voer, is elke vers vlees dag voor de gezondheid van je hond een gewonnen dag!
Op de kwaliteit van onze ingrediënten willen we niet besparen... maar ons productieproces kunnen we wel vereenvoudigen. Bij DUCK NATURE BOX wordt het vlees in een lange sliert geperst, net zoals gehakt dat je zelf bij de slager koopt, en in porties van +- 250 gram afgevormd. 
 
IN DE KIJKER:
Voor fokkers en werkende honden kunnen wij vooral de smaak NATURE BOX Active Breed – met mais- en rijstvlokken, ten zeerste aanbevelen.
Elke hond heeft een beperkte hoeveelheid koolhydraten in zijn voeding nodig als energiebron, ter bevordering van de darmtransit en als natuurlijke bron van vitamines. De hond zal in de natuur naast het spiervlees, de organen en de botten van zijn prooi ook de voorverteerde maaginhoud tot zich nemen. De maaginhoud van de prooi in de natuur bevat steeds granen of gewassen. Zeker voor werkende honden, sporthonden, nerveuze of stress gevoelige honden is het zeer belangrijk dat de voeding wel granen bevat. Deze granen zijn een goede bron van suikers om de bloedsuikerspiegel gedurende de dag op peil te houden. Zij halen suikers uit deze granen die cruciaal zijn om hun hersenen
goed te laten functioneren.
Het is voor dragende en zogende teven ook van essentieel belang dat de voeding voorziet in een bepaald gehalte aan koolhydraten. Als de teef te weinig koolhydraten krijgt tijdens de dracht en lactatie is de overlevingskans van pasgeboren pups gering.
Vandaag de dag worden granen, in het algemeen, in een slecht daglicht gesteld. Deze gedachtegang is een eigen leven gaan leiden doordat bij droogvoer de gebruikte verhouding vlees/koolhydraten om productietechnische redenen nooit optimaal kan zijn. Daarom maken vele hondenvoer producenten momenteel enkel glutenvrije voeding. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn honden zelden gevoelig voor ontsloten granen van goede kwaliteit in een goede verhouding.
 
NATURE BOX Active Breed is een complete diepgevroren maaltijd. Enkel ontdooien en klaar, niets toevoegen.
Een NATURE BOX doos bevat 8 KG (porties van +- 250 gram in bulk, 1 smaak per verpakking). Wordt verkocht per volle doos.

 

SAMENSTELLING

Rund 50% (pens, lever, hart, long, nier, milt), Kip 24% (bevleesd rugdeel), maisvlokken, rijstvlokken, zonnebloemolie, zeewier, vitaminen, mineralen.
Product Code DUC9HJI038
Gewicht 8.000Kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
Dit veld dient ingevuld te worden.
Top