Bandit Vleesmix Rund 935 gram

Tap for gallery

€6,75


Product Informatie
Specificatie

Bandit biologische vleesmix rund complete maaltijd voor de hond. Bandit staat voor een zeer hoge kwaliteit van hun grondstoffen en is geschikt voor alle leeftijden en formaten honden. Naast rund, bevat de vleesmix ook nog kip, zilvervliesrijst en vis.

Bandit diervoeding bevat:

> 
Gemalen Biologische botten met kippenvlees wordt als calciumbron gebruikt in de standaard vleesmix. Dit zijn kippen waar het kipfilet vanaf is gesneden en voor menselijke consumptie is gebruikt. Dit is een hoogwaardig product en geen afvalproduct. Voor de vleesmix Kip worden zelfs complete oude Biologische legkippen gebruikt. Als calciumbron in de Lam en Geit variant worden Lams-Geiten ribben gebruikt.

 

Eerste kwaliteit biologisch orgaanvlees wat bestaat uit pens, hart, lever en niertjes van een rund of lam of geit afhankelijk per variant.

Biologische zilvervliesrijst (niet in alle varianten)die op rijstvelden worden verbouwd waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet is toegestaan.

Hoogwaardig spiervlees. Dit is hetzelfde vlees wat u bij uw biologische slager in de vitrine ziet liggen. Het vlees wordt ingekocht bij Europese slachthuizen die onder strenge controle staan.

Strenggeselecteerde verse biologische groente afgestemd op de dieetvoedingen. De verkrijgbare soort is afhankelijk van het jaargetijde en afkomstig van een zorgboerderij.

Versgevangen  vis.

Zuivere Biologische maiskiemolie.

Samenstelling: Biologische kip, biologisch rundvlees, pens hart lever en niertjes en 0,5% runderlong (vitamine A bron), > 5% verse vis (niet biologisch), 2% verse bio groenten, 2% bio zilvervliesrijst en bio maïskiemolie

Analytische bestanddelen: eiwit 16%, vocht 65%, vet 11%, as 2,3%, ruwe celstof 4,5%

 

Omdat Bandit Bio diervoeding wordt samengesteld uit uitsluitend verse ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen, is het buiten de diepvries slechts beperkt houdbaar. Bewaar het product dan ook in de diepvries bij -18°C Het openen van de bevroren worsten gaat het gemakkelijkst door met een scherp mes de plastic verpakking in de lengte open te snijden. Leg de inhoud van de worst vervolgens in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7°C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kan je het aan je hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Hygiëne voorschriften
Bandit Bio diervoeding is een rauw diervoeder en bevat van nature verschillende bacteriën. Honden worden van deze bacteriën niet ziek. Wel is het van belang om enkele hygiënevoorschriften in acht te nemen.

> Ontdooi het voer in een afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met ons eigen voedsel.
> Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel.
> Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef je huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon.
> Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën in het voer verspreiden.

Hoeveel Bandit Bio diervoeding moet ik mijn hond voeren:

Gemiddeld zou men kunnen zeggen;

> volwassen honden: 125-150 gram per 10 kg lichaamsgewicht per dag
pups en zogende honden:  2 tot 3 keer de aanbevolen hoeveelheid voor de volwassen hond

Dit zijn richtlijnen en er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Belangrijk is dat je voert op het oog. De ribben van je hond moeten goed te voelen zijn, maar ze mogen niet zichtbaar zijn. 

De energiebehoefte van de hond is afhankelijk van verschillende factoren zoals; het gewicht, het ras, de levensfase, de sexe, de activiteit en de gezondheid van de hond. De hoeveelheid te voeren voer wordt weergegeven als de dagelijkse energiebehoefte uitgedrukt in kilocalorieën.
Het aantal kilocalorieën dat in het voer aanwezig is, is afhankelijk van het percentage vet, eiwit en koolhydraten. Houdt ten alle tijden de conditie van de hond in de gaten. Als je hond te mager wordt, voer hem dan meer. Als je hond te dik wordt, voer dan minder. Zorg dat er ook altijd voldoende drinkwater voorhanden is.

Product CodeBANV4HXS98
Fabrikant/LeverancierBandit
ConditieBevroren
Gewicht0.935kg


Klant recensies

Dit product heeft nog geen beoordeling, wees de eerste!

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart