Nieuwsbrief december 2016

   

Fonder 12
8461 LR  Rottum
T. 06-12176431

info@vleesvoordier.nl
http://www.vleesvoordier.nl

 
 

Geachte klant/relatie, belangrijk nieuws voor December 2016

 
 

Tussen kerst en oud&nieuw vindt er geen levering plaats vanuit onze leverancier. Wat houdt dit voor u in: bestellingen die uiterlijk 18 december worden geplaatst bij ons worden vrijdag 23 december nog geleverd of eventueel daarna. Wij rijden wel tussen kerst en oud&nieuw maar de voorraad kan dan beperkt zijn!

Houdt u er dus rekening mee dat u eventueel wat extra besteld.

 

 
 

Nieuwe snacks en overige

 
 

Enkelen van u hebben er reeds mee kennis gemaakt, Vlees voor Dier levert tegenwoordig meer snacks dan dat u van ons gewend was. Tegenwoordig zijn hier Geitenoren, Buffeloren (taaier en groter dan runderoren), Pensstaafjes van Lam en Rund te bestellen.

 

Ook hebben wij tegenwoordig KVV ontdooiboxen in de verkoop voor het hygienisch ontdooien van uw rollen KVV.

 
 

Houdbare worsten

 
 

Ook van het volgende product zijn reeds een aantal tevreden gebruikers. Vlees voor Dier levert tegenwoordig ook weer houdbare worsten in verpakkingen van 800gram in de smaken Lam/Kip en Vlees Kompleet (Rund/Kip), ideaal voor de dagen dat u weg bent en geen vriezer in de buurt heeft. Deze worsten kunt u buiten de koelkast bewaren en na aansnijden nog 3 dagen in de koelkast houdbaar.

 

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom Vlees voor Dier. Via deze nieuwsbrief informeren we u sporadisch over toevoegingen, wijzigingen of belangrijke zaken op de site of die te maken hebben met speciale dagen en/of leveringen. Mocht u geen gebruik meer willen maken van onze nieuwsbrief, dan kunt u zich uitschrijven via deze link.  

 


Top