DUCK Nature Box (hond)

DUCK Nature Box (hond)
ONS VERHAAL
 
Sinds 1970 maken we bij DUCK natuurvoeding voor honden. Gewoon hier in België. Wij waren de pioniers voor diepgevroren hondenvoer op de Belgische markt. 50 jaar later staan we nog steeds voor kennis, vertrouwen en de beste kwaliteit. Door onze ervaring kennen wij de vleesmarkt als geen ander, hetgeen ons toelaat de kwalitatief beste ingrediënten aan te kopen. Bij DUCK zijn we ervan overtuigd dat de beste voeding voor onze honden bestaat uit voeding die het dichtst aansluit bij zijn natuur.
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Om de kwaliteitsstandaard te handhaven en nog verder te verbeteren hebben we erbij DUCK voor gekozen om, samen met 3 andere Belgische rauwvoerfabrikanten, de stap te zetten om in een belangenorganisatie toe te treden. Hierbij engageren we ons om onder toezicht van het FAVV, op vrijwillige basis, aan een aantal normen te voldoen waarbij we ondermeer volgens een geauditeerd handboek te werk gaan en een monsterplan van grondstoffen en afgewerkte producten volgen. Dit alles doen we om de kwaliteit van onze producten te garanderen en waar mogelijk nog te verbeteren.
 
Om de kwaliteit hoog te houden hanteren wij een sterk aankoopbeleid waarbij we de selectie van onze leveranciers bepalen door doorgedreven bemonstering van de geleverde grondstoffen, en onderling overleg om de gewenste kwaliteitsstandaard te houden.
 
Ons aanbod aan proteïne bronnen is eerder beperkt, de reden hiervoor is dat we enkel producten gebruiken waar we kwaliteitszekerheid over hebben.
49
Top

Volg Ons

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2020 - Vlees voor Dier - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart