Nieuwsbrief juli 2015

   

Fonder 12
8461 LR  Rottum
T. 06-12176431

info@vleesvoordier.nl
http://www.vleesvoordier.nl

 
 

Geachte klant/relatie, hier de nieuwsbrief van juli 

 
         
 

Sinds een week is het mogelijk om te betalen middels iDeal. Hierdoor worden transacties sneller verwerkt en geeft het u meer zekerheid. Wij maken gebruik van een Payment Service Provider.

Betalen via iDeal nu ook bij Vlees voor Dier

 

Wij hebben vanaf heden ook nieuwe bank en hierdoor is het rekeningnummer gewijzigd, wijzig deze graag in uw adminstratie indien u gebruik maakt van de mogelijkheid om een bankoverschrijving om uw bestelling te betalen.

 
         
 

Vakantie

 
  Aangezien onze grootste leverancier 2 weken vakantie heeft (van zondag 2 augustus t/m 15 augustus) kan het gebeuren dat iets niet voorradig is als u het besteld. Houdt hier dus rekening mee! Bestel op tijd, uiterste besteldag is juli en wordt dan op 31 juli geleverd, daarna wordt er pas op 24 augustus weer geleverd voor producten die extra besteld moeten worden.  
         
 

Nieuwsbrief kortings Actie

Als u de code: "juli-kip-compleet" invult als u Kip Compleet KVV worsten van 1 KG besteld, krijgt u 20% korting op deze prijs.
 
         

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom Vlees voor Dier. Via deze nieuwsbrief informeren we u regelmatig over toevoegingen op de site. Mocht u geen gebruik meer willen maken van onze nieuwsbrief, dan kunt u zich uitschrijven via deze link.  

 


Top